Volg Stadsbos013

Image Alt

25-jarig jubileum G-voetbalweekend

25-jarig jubileum G-voetbalweekend

25-jarig jubileum G-voetbalweekend

Het G-Voetbalweekend vindt dit jaar voor de 25 e keer plaats. Het grootste voetbalevent van Nederland voor mensen met én zonder beperking start vrijdag 18 mei en duurt t/m zondag 20 mei. Het vindt plaats op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Stadsbos013.

Het spectaculaire evenement bestaat uit zeven verschillende toernooien. Ruim 600 voetballers uit binnen- en buitenland gaan met elkaar de strijd aan om de felbegeerde bekers. Zo’n 140 vrijwilligers en 82 partners maken het G-voetbalweekend mogelijk. Als grote publiekstrekker is Snollebollekes van de partij. Naast de voetbalwedstrijden, is er nog veel meer te zien en te doen, zoals trampolines, penalty schieten, spider toren, op de stropdas schieten, voetbaldarts, springen op het Plutzke luchtkussen, een voetbalstormbaan, fotoshoot met vele mascottes en diverse andere activiteiten. Bezoekers kunnen voor een hapje en een drankje kunnen terecht in het PLUS LUTZ Holland House.

Wanneer: vrijdag 18 mei tot en met zondag 20 mei

Waar: Op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 te Tilburg

Kijk hier voor meer informatie. Dat geldt ook voor inschrijvingen. Dit kan alleen nog voor het 17e Mix integratie voetbaltoernooi op zaterdagavond 19 mei.