Volg Stadsbos013

Image Alt

Live-muziek met bomenrondleiding centrum Oude Warande, Muziekmarathon

Live-muziek met bomenrondleiding centrum Oude Warande, Muziekmarathon

Live-muziek met bomenrondleiding centrum Oude Warande, Muziekmarathon

In het kader van de Muziekmarathon is er ook dit jaar een unieke combinatie van trompet en zang van het gelegenheids Warande-kwintet gecombineerd met een bomenrondleiding. In 2017 was er een succesvolle trompetbomenfietstocht door het centrum van Tilburg.

In de route staan de acht unieke hoofdlanen van het bijzondere sterrenbos de Oude Warande centraal die uitkomen op de rotonde en die we een voor een gaan doorkruisen. We openen op de rotonde. We beginnen bij de laan bij de vijver, de centrale as. Vervolgens steken we door het bos over naar de fraaie ernaast gelegen lindenlaan van monumentale omvang. En vervolgens passeren we een voor een alle overige lanen met deels monumentale bomen. Zo door het bos lopend in een ruime ronde om de rotonde in het centrum, komen we op fraaie plekken in het bos die je misschien net als wij niet eerder bewandeld hebt.

De afsluiting met een optreden van het Warande-kwintet is weer in het centrum op de rotonde bij de Grotto.

De rondleiding start om 19.00 uur. Later aansluiten kan ook. Zoek ons dan op op het centrale punt in de Warande. We zijn nooit verder dan zo’n 50 meter om de rotonde. De muzikale rondleiding duurt tot max. 21.00 uur. De Grotto is daarna nog open.

Wanneer: woensdag 27 juni van 19.00 tot 21.00 uur

Waar: Bij de Grotto op de rotonde in het centrum van de Oude Warande. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

Klik hier voor de laatste informatie.

Foto: Stichting Stadsbomen Monumentale lindelaan, een van de acht hoofdlanen die uitkomt op de rotonde in het centrum.