Volg Stadsbos013

Image Alt

Natuurwerkdag Stadsbos013

Natuurwerkdag Stadsbos013

Natuurwerkdag Stadsbos013

De handen uit de mouwen en samen aan de slag in de natuur? Dat kan op zaterdag 4 november. Het is gezellig, gezond en je helpt gelijk mee aan natuurbehoud in Stadsbos013. Om precies te zijn in heidegebied De Gaas (Witbrantlaan-West). De natuurwerkdag in de Gaas is een initiatief van enkele wijkbewoners met ondersteuning van de gemeente en Boomrooierij Weijtmans.

Werkzaamheden

Om ervoor te zorgen dat de heide zichtbaar blijft, is het nodig om jonge boompjes te zagen en te verwerken tot takkenrillen. De dieren zijn er blij mee. De natuurwerkdag vorig jaar was een groot succes. Daarom dit jaar een vervolg om andere delen van dit gebied aan te pakken. Gereedschap is aanwezig, net als koffie, thee en broodjes. Denk wel aan passende werkkleding en werkhandschoenen.

Meer informatie

De natuurwerkdag start bij Witbrandlaan-West (vlakbij bussluis) en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Een dagdeel helpen kan natuurlijk ook. Er is werk voor maximaal 30 personen (25 volwassenen en 5 kinderen.).

Kijk voor meer informatie op https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/de-gaas of neem contact op met Rob Vereijken, locatieleider. Hij is bereikbaar via e-mail verei053@planet.nl en via telefoonnummer 06 – 83 125 218.