Volg Stadsbos013

Image Alt

OBSTACLE WORLD – HIGHLAND EDITION 1 en 2 juli

OBSTACLE WORLD – HIGHLAND EDITION 1 en 2 juli

OBSTACLE WORLD – HIGHLAND EDITION 1 en 2 juli

Bij een obstacle run rennen vaak mannen en vrouwen in kilt over een uitdagend parcours. Goed nieuws voor al deze kilt-dragers: zaterdag 1 en zondag 2 juli is de eerste editie van Obstacle World ‘The Highland Edition’. En wel in Stadsbos013! Maar ook als je geen kilt draagt, kun je natuurlijk meedoen. Een sportieve uitdaging voor jong en oud.

Schotse Highlands

Het evenement vindt plaats op Landgoed de Groene Kamer in Stadsbos013, Tilburg. Deze obstacle run staat volledig in het teken van de Schotse Highlands. Op beide dagen is er van alles te beleven in deze Schotse stijl. Over een parcours van 12km worden 31 uitdagende obstakels gebouwd en krijg je toegang tot unieke stukken natuur binnen het Stadsbos013.

Spieren voor Spieren

Deelnemers kunnen zelf ook nog in actie komen voor Spieren voor Spieren Bij het ophalen van €100,- krijgen ze een gratis t-shirt via obstacleruns.sportenvoorspieren.

Doe mee, ook als je geen kilt draagt

6, 12, 18, 24 en 30km. Klim over Urguhart Castle, the Hadrian wall, hang aan de catcrawl over Loch Ness en kruip door de mud trenches van Glasgow.

Family Challenge

3 & 6 km Family Challenge. Leer je kids wat ze kunnen bereiken met volhouden, doorzetten en het overwinnen van angsten. Maar vooral met veel lachen en positiviteit. Vergeet niet: ‘It’s not a Race, It’s a Challenge’!

obstacleworld.nl

Game Arena

NK Highland Games plaats. Kom kijken hoe de sterkste mannen van Nederland en België de strijd aan gaan. Ook voor de kleinsten is er van alles te doen. En lekker wat eten en drinken, dat kan natuurlijk ook.