Volg Stadsbos013

Image Alt

Samen sterk voor Stadsbos013

Samen sterk voor Stadsbos013

Samen sterk voor Stadsbos013

Samen bereik je meer dan alleen. En dus zaten eind vorig jaar zo’n 10 ondernemers* met de gemeente in de skybox van Willem II. Rode draad in het verhaal: herkennen, verbinden en versterken van Stadsbos013.

Alle aanwezigen zijn het er over eens: Stadsbos013 is een gebied van grote waarde in vele opzichten. Verschillende creatieve ideeën uit de stad zijn al ontwikkeld. Ook de toenemende biodiversiteit is een belangrijke pijler van dit uitgestrekte stuk natuur. Stadsbos013 draagt bovendien bij aan meer recreatiemogelijkheden, een betere gezondheid en een goed vestigingsklimaat. Bovendien is het beste drinkwater ter wereld hier te vinden.

Kortom: op steenworp afstand van het centrum van Tilburg ligt een gebied met veel potentie. Ondernemer Ton Gimbrère onderschreef dat statement met een zelfgeschreven column. Het raakt de kern. Mensen zoeken vaak te ver en vergeten de schat die zo dichtbij ligt. Onbekend maakt onbemind.

En daar willen de ondernemers in dit gebied graag verandering in brengen. Het bonte gezelschap onderschrijft dezelfde boodschap. Stadsbos013 verdient het om de aandacht en zorg te krijgen die het verdient. Door het ondertekenen van de ambassadeursverklaring hebben ze zich allemaal verbonden aan Stadsbos013. Samen Stadsbos013 stevig op de kaart zetten, daar gaan ze voor!

* Prise d’eau, Brabant Water, Fontys Hogeschool Tilburg, Amarant, Hockey Club Tilburg, Bonheurhorecagroep, Landgoed De Groene Kamer, TWM B.V., RKSV Sarto en CZ