Volg Stadsbos013

Image Alt

Tilburg heeft het #goedbegrepen. World Cleanup Day 21 september a.s.

Tilburg heeft het #goedbegrepen. World Cleanup Day 21 september a.s.

Tilburg heeft het #goedbegrepen. World Cleanup Day 21 september a.s.

Op zaterdag 21 september a.s. is het World Cleanup Day. Een wereldwijd initiatief waar 17 miljoen mensen, verdeeld over 158 landen aan meedoen en zo bijdragen aan een schonere leefomgeving. Ook in Stadsbos013! Dankzij de Junior Kamer Hart van Brabant die een nieuw initiatief starten om met elkaar een betere en schonere leefomgeving te creëren. Zaterdag 21 september a.s. om 13.00 uur zal wethouder Mario Jacobs het startsein geven bij Grotto.

Het initiatief start in Stadbos013 en luistert naar de naam #goedbegrepen. Het komt er op neer dat diverse horecagelegenheden in Stadsbos013 een houten bak op willen hebben staan met diverse vuilgrijpers en vuilniszakken. Bezoekers van Stadbos013 kunnen bij deze horecagelegenheden een vuilgrijper en vuilniszak ophalen en tijdens hun wandeling zwerfafval opruimen. Na de wandeling leveren ze de grijper en het afval bij de horecagelegenheden weer in. Het doel van de campagne is een schonere leefomgeving.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdag 21 september a.s. deel te nemen aan de World Cleanup Day. De deelnemende horecagelegenheden zijn:

  • Auberge du Bonheur (Bredaseweg 441, 5036 NA Tilburg)
  • Grotto (Oude Warande 3, 5036 NE Tilburg)
  • Prise d’eau Golf (Gilzerbaan 400, 5032 VC Tilburg)
  • De Zeven Geitjes (Reeshofdijk 18, 5044 VB Tilburg)

De introductie tijdens de World Cleanup Day is slecht de  start van het initiatief #goedbegrepen. Vanaf 21 september kan iedereen, altijd zijn of haar bijdrage leveren door een grijper en vuilniszak op te halen.

Samen naar een betere en schonere leefomgeving. Tilburg heeft het #goedbegrepen. Met dank aan Junior Kamer Hart van Brabant. Een vereniging voor jonge, actieve en ambitieuze mensen tussen de 25 en 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen en functies, zelfstandig ondernemer of in loondienst, uit het bedrijfsleven of werkzaam in de non-profit sector.