Volg Stadsbos013

Image Alt

Wandelen en Klankschaalconcert @Stadsbos013

Wandelen en Klankschaalconcert @Stadsbos013

Wandelen en Klankschaalconcert @Stadsbos013

Zo’n Zondag

Dichter bij de natuur

dichter bij jezelf

Wandelen en Klankschaalconcert @Stadsbos013

Elke maand Zo’n Zondag op de bijzondere locatie De Groene Muze, gelegen in Stadsbos013 Tilburg Zuidwest. Kies bewust voor Body & Mind, een unieke combinatie van een verrassende ochtendwandeling gevolgd door een lezing of les van een gastdocent, bijv. yogales, tai chi, klankschalen, dans, massage, mindfulness.

Wandelen in Stadsbos 013, gelegen op steenworp afstand van Tilburg Reeshof. De beleving van en in de natuur met al je zintuigen waarin we uitgaan van wisselende thema’s.

Wandelingen onder begeleiding van Gerry Moes, docent dans en natuurgids i.o.

Zo’n Zondag met inspirerende ontmoetingen om daarna vitaal je eigen weg te vervolgen.

Zondag 12 februari Wandelen + klankschaalconcert + lunch

Het Klankconcert gegeven door John Burggraaf is een ware ‘Oase van Stilte’ omdat de bijzondere klanken je naar de stilte in jezelf leiden. Tijdens dit concert lig je heerlijk te luisteren naar John’s prachtige klankschalen en zijn intuitive en zeer prettige manier van spelen. John stopt veel zorg, rust en tegelijkertijd intensiteit in zijn manier van spelen. Je zult merken dat dit veel verder gaat dan luisteren naar klankschalen. De vibraties van de helende klankschalen dringen diep in je wezen door. John is gediplomeerd Peter Hess klankschaalmasseur. Geef je in alle ontspanning over aan dit rustgevende concert waardoor je een meditatief moment voor jezelf hebt. Er hoeft even helemaal niets. www.dekruidenmaan.nl

Tijd: 9.30u – 14:00u

Kosten: 25 euro incl. koffie/thee met lekkernij en lunch

Info: Marianne Bezems

Opgave s.v.p. voor 9 febr.

E. info@degroenemuze.nl T. 06-28371006

Adres: De Groene Muze, Nieuwelijn 3, 5032 PB Tilburg