Volg Stadsbos013

Stadsbosdag

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 22 mei 2022, van zonsopgang tot zonsondergang.

Waar: Op jouw eigen terrein of in de natuur van Stadsbos013.

Thema: De zon is het thema van de Stadsbosdag. Met de opkomst en het verloop van de zon is Stadsbos013 op elk moment uniek. De zon geeft ritme aan de dag en het leven. Tijdens de ZONdag in Stadsbos013 kun jij vanuit dit thema de vertaalslag maken naar jouw activiteit. Wees creatief! Kom je er niet uit, dan denken we graag mee. 

Organisatie: De organisatie van de Stadsbosdag is in handen van het kernteam. Het kernteam bestaat uit Frans-Jan Bertens, Sietske Gerbranda en Mirjam Slob.

Campagne en communicatie: Het kernteam verzorgt de communicatie en een grootschalige campagne in aanloop naar de Stadsbosdag. Als jij een activiteit verzorgt tijdens de dag, wordt deze kosteloos opgenomen in de campagne. Daarnaast faciliteert het kernteam op de dag zelf de informatievoorziening en zichtbaarheid van alle activiteiten. 

Randzaken: Het kernteam verzorgt de nodige randzaken, zoals een centraal plein met facilitaire voorzieningen, enzovoorts. 

Eigen verantwoordelijkheid: De verantwoordelijkheid voor de aan te bieden activiteit ligt bij jou. Eventueel daaraan verbonden kosten zijn voor jouw rekening.

Deadline aanmelden activiteit: Vrijdag 11 februari 2022. Na aanmelding neemt iemand uit het kernteam in februari contact met je op voor verdere afstemming.

Coronamaatregelen: Stadsbosdag 2022 wordt georganiseerd binnen de dan geldende coronamaatregelen. Op 1 april 2022 neemt de organisatie een besluit over de doorgang en de vorm van de dag. De organisatie van Stadsbos013 kan geenszins verantwoordelijk worden gehouden voor een mogelijke aanpassing of afgelasting van de Stadsbosdag en de gevolgen daarvan. Eventuele reeds gemaakte kosten kunnen in geen enkel geval worden verhaald op de organisatie van Stadsbos013. Deelname aan de Stadsbosdag met een eigen activiteit is ten alle tijden voor eigen risico en verantwoordelijkheid.

Zonneschijn of regen: We rekenen op goed weer, maar kunnen dit niet garanderen.

Aanmelden