Volg Stadsbos013

Image Alt

Boscafé Oude Warande

Boscafé Oude Warande

Boscafé Oude Warande

Onze bosbeheerder Weijtmans organiseert op zondag 19 november een boscafé in de Oude Warande en nodigt jou bij deze van harte uit.

In de komende winterperiode voert de bosbeheerder diverse werkzaamheden uit in de Oude Warande. Eén van de karakteristieke lanen van dit unieke sterrenbos, zal het onderwerp zijn van dit boscafé. In verband met het afsterven van een deel van de huidige begroeiing zal deze laan verjongd gaan worden. We lichten toe wat we precies gaan doen en waarom.

Wij ontvangen u graag in de Warandekamer in Auberge du Bonheur, met een kop koffie of thee. Na een korte presentatie starten we een wandeling door het bosgebied. Gedurende de bijeenkomst en wandeling krijgt u inzicht in hoe de beheerder tot de gekozen aanpak van de laanverjonging komt. Los daarvan, valt er sowieso veel te vertellen over dit 18e-eeuwse parkbos. Er is uiteraard alle ruimte om jouw vragen te stellen.

Wanneer: Zondag 19 november, 10.00 – 12.30 uur.

Waar: Start bij Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441, Tilburg.

Aanmelden: Het is noodzakelijk om je aan te melden. Stuur daarvoor een e-mail naar Maurice Koot via bosbeheertilburg@weijtmans.nl.

De boscafes worden georganiseerd door de bosbeheerder Boomrooierij Weijtmans. De bosbeheerder geeft uitleg over de plannen en uitvoering van het bosbeheer. Het boscafé geeft gelegenheid om vragen te stellen over het beheer van de Tilburgse bossen.