Volg Stadsbos013

Image Alt

Ondernemen

Ondernemen in Stadsbos013

De ondernemers in Stadsbos013 komen samen in een eigen ondernemersvereniging. De vereniging bevordert het ondernemersklimaat in Stadsbos013 en behartigt de belangen van de leden. Iedere ondernemer in Stadsbos013 kan lid worden. Interesse? Neem contact op via info@stadsbos013.nl

Ondernemers verenigd in Stadsbos013

Amarant

Ellen Vingerhoets

Meer info

Auberge du Bonheur

Tim Wijdemans

Meer info

Bosvreugd

Joost Franken

Meer info

CV-Coaching

Charlotte van Iersel

Meer info

CZ Warande

Ronald van Hees

Meer info

OUTREX

Hans Borgstein

De Groene Kamer

Nicole Berkelmans

Meer info

De Zeven Geitjes

Geert Aarts

Meer info

Equestrian Centre

Corne Voskens

Meer info

Giardino d’Italia

Familie van Beurden

Meer info

Groeituin013

Hein van den Hurk

Meer info

HC Tilburg

Michiel de Munk

Meer info

Manege Thielen

Johan Thielen

Meer info

Melkveebedrijf Nieuwelijn

Jack en Anita Swolfs

Meer info

Outdoor BSO Warande

Willemijn Bliek

Meer info

Petit013 Minicamping

Arjo en Marion Gerrits

Meer info

Prise d’Eau Golf

Johan Laurijssen

Meer info

Sky Ballonvaarten

Daan van Loosbroek

Meer info

Thielen Diervoeders

Bram Thielen

Meer info

Tilburg University

Paul Hoeijmans

Meer info

Trommelen Holding

Eric Trommelen

Tuin Den Rijacker

Piet van Beurden

Meer info

TWM Gronden

Dennis Damink

Van Broekhoven

Corne van Broekhoven

Meer info

Villa Vredelust

Horeca Maarten Saakes

Meer info

Bestuursleden

Tim Wijdemans

Voorzitter

Met vier bedrijven (Grotto, Auberge du Bonheur, Prise d’eau en Faculty Club) is Bonheur Horeca Groep goed vertegenwoordigd in Stadsbos013. Tim vindt het belangrijk om te verenigen en samen te werken met ondernemers die in hetzelfde gebied gevestigd zijn. Het dient een gezamenlijk doel te zijn om Stadsbos013 te ontwikkelen en goed te profileren. Tim vindt de MTB route een echte aanwinst en benoemt Grotto tot een van zijn geluksplekjes in Stadsbos013. Het is een magische plek, aldus Tim!

Corne Voskens

Secretaris

Onder de bezielende leiding van Corné Voskens is familiebedrijf Equestrian Centre Tilburg, waaronder ook Pensionstal Bien Venue en Handelsstal Dressage Horses Voskens vallen, al ruim 40 jaar gevestigd in Stadsbos013. Samenwerken, het gebied een gezicht geven en elkaar echt leren kennen zijn voor Corné redenen om zich in te zetten in de ondernemersvereniging van Stadsbos013. Ook kun je samen meer in beeld komen en evenementen en activiteiten breder uitzetten. Het voordeel van ondernemen in het Stadsbos is het gevoel van samen groot worden!

Geert Aarts

Penningmeester

Inspanner in de uitspanning, dat is Geert met zijn locatie De Zeven Geitjes! Samen ondernemen, samen 1 gezicht naar buiten, belangen behartigen en samen sterk, zijn belangrijke zaken voor Geert om in het bestuur van de ondernemersvereniging van Stadsbos013 plaats te nemen. Stadsbos013 inrichting geven met samenhang en beleving. Tilburgers meer bewust maken van het bestaan van ons prachtige stadsbos en dat samen meer op de kaart zetten. Geert wil de Tilburgers meer laten recreëren in eigen stad en waar kan dat beter dan in Stadsbos013!

Nicole Berkelmans

Algemeen Bestuurslid

Samen met haar vader Gerard en zus Suzanne is Nicole de energieke en drijvende kracht achter de realisatie van Landgoed De Groene Kamer. De ambitie is groot: op 25 ha regulier agrarisch land zal straks een duurzaam voedsellandschap ontstaan, met volop ruimte voor educatie en recreatie. In haar werkzaamheden ervaart Nicole dat de leus ‘samen zijn we meer dan de som der delen’ ook in Stadsbos013 hoog in het vaandel staat geschreven. Dit maakt het ondernemen niet alleen leuker, maar ook waardevoller voor onszelf en onze gasten.