Contact

Volg Stadsbos013

Een bezoek aan Stadsbos013 wordt nog leuker of boeiender als je je als groep laat begeleiden door een gids. Er staan gidsen klaar om op aanvraag wandelingen, fietstochten en activiteiten met kinderen te begeleiden. Zou jij met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s wel op pad willen met een gids? Is er een bepaald deelgebied dat je wilt bezoeken of gaat de interesse vooral uit naar de cultuurhistorie of de gevarieerde natuur? Een passende activiteit wordt voor jullie uitgewerkt en verzorgd.

Een aanvraagformulier voor een gids van Stadsbos013 kun je hier downloaden. Vul het formulier volledig in en stuur het terug per mail naar info@stadsbos013.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om praktische zaken verder af te spreken.

De gemiddelde groepsgrootte per gids is 15 personen. Als de totale groep groter is, zullen ook meer gidsen ingezet worden. Afhankelijk van de aanvrager wordt een bedrag tussen de € 50 en € 100 per gids gevraagd.

Over het gebied

Stadsbos013 is een uitgestrekt natuurgebied aan de rand van Tilburg, op fietsafstand van het centrum. Waar cultuur en natuur samenkomen, waar flora & fauna de ruimte krijgen zich te ontplooien. Waar je rust kunt zoeken, de natuur kunt ontdekken, waar je kunt sporten, maar ook waar je mensen kunt ontmoeten. Een gebied dat zich ontwikkelt op basis van behoeften en op initiatief van de stad. Want als Stadsbosmaker kun jij zelf een bijdrage leveren aan Stadsbos013.

Locatie & info

Locatie van de rondleiding te bepalen in overleg.

Meer informatie

Bredaseweg, Tilburg, Nederland