Volg Stadsbos013

Image Alt

Stadsboscatalogus

Stadsboscatalogus

Tilburg is een stad van makers. In Stadsbos013 zijn dat de stadsbosmakers. Dit kan iedereen zijn die bijdraagt aan de ontwikkeling van Stadsbos013.

Ben jij een stadsbosmaker en wil je bijdragen aan de inrichting van Stadsbos013? Wil je bijvoorbeeld een bankje of een informatiebord plaatsen? Dat is geweldig! Neem dan de Stadsboscatalogus bij de hand. Hij zit boordevol tekeningen van inrichtingselementen. Met de catalogus kun je aan de slag om je ideeën en plannen voor je bijdrage aan Stadsbos013 verder te ontwikkelen en uit te voeren. Je vindt er informatie over het maken, bestellen, plaatsen en onderhouden van de verschillende inrichtingselementen.

Ook de gemeente maakt gebruik van de Stadsboscatalogus bij de inrichting van het gebied. Met behulp van de catalogus zorgen we ervoor dat alle elementen in Stadsbos013 er hetzelfde uitzien. Het gebied is op deze manier herkenbaar voor bezoekers. Zo bouwen we samen verder aan ons eigen, prachtige Stadsbos013.

Navigeren door de catalogus

Onderaan de pagina’s in de catalogus zie je icoontjes waar je op kunt klikken. Deze icoontjes zorgen ervoor dat je makkelijk in de catalogus kunt navigeren.

Download hier de volledige catalogus

Stadsboscatalogus versie 1.0

Download hier delen van de catalogus

Zitmeubilair Stadsbos013

Informatievoorzieningen Stadsbos013

Poorten en slagbomen Stadsbos013

Fietssteunen en aanbindsteunen voor paarden Stadsbos013

Stadsbosmakers Stadsbos013