Volg Stadsbos013

Image Alt

Brief Encouters op Lustwarande

Brief Encouters op Lustwarande

Brief Encounters op Lustwarande

Over Brief Encouters

Ze duren vijf, tien, twintig minuten. Ze vinden plaats onder de beukenbomen, tussen de dennen, bij de spiegelvijver, het struikgewas en ook midden op een lieflijke, open wei. En ze zijn schitterend. Lustwarande organiseert in 2021 voor de vierde keer het extra programma Brief Encounters – een serie performances. Zoals de naam al aangeeft, zijn Brief Encounters kortstondige, tijdelijke, soms als een mokerslag zo hard aankomende, soms ook efemere event sculptures.

Deelnemende kunstenaars: Malin Bülow, DAY Collective en David Rickard.

Wanneer: Waar David Rickard al op zaterdag 4 september om 16.00 uur start, zullen de werken van Malin Bülow en DAY Collective alleen op zondagmiddag 5 september uitegevoerd worden. Aanvang op 5 september: 14.00 uur. Eindtijd: 18.00 uur.

Waar: De Oude Warande te Tilburg.

Navigatie/Parkeren: Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441 te Tilburg.

Tickets: Verkrijgbaar bij de kassa (pin), dagelijks geopend van 11.30 uur tot 16.00 uur, of op de website van Lustwarande.

 

Over Lustwarande

Haal je hart op tijdens een wandeling langs wonderlijke hedendaagse sculpturen in de Oude Warande. De 11e editie van Lustwarande is van start.

Lustwarande blikt terug op de afgelopen 20 jaar en heeft alleen kunstenaars uitgenodigd die, veelal als jonge talenten, eerder aan Lustwarande hebben deelgenomen. STATIONS verwijst naar het moment dat de kunstenaars deelnamen aan Lustwarande en de huidige fase in hun carrière. Tegelijk verwijst de titel naar de voor de locatie zo essentiële seizoenswisselingen en naar de staties van het leven, naar het verstrijken van de tijd, naar transformatie en vergankelijkheid, en naar het voor Lustwarande en aanverwante buitenexposities zo belangrijke aspect wandelen. Waar je als wandelaar bij de afzonderlijke beelden, staties op zich, halt houdt, ontvouwen zich nieuwe verhalen, die voelbaar maar niet direct aanwijsbaar onderling verbonden zijn.

Wanneer: STATIONS is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang, van 3 juli tot en met 3 oktober 2021.

Waar: De Oude Warande te Tilburg.

Navigatie/Parkeren: Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441 te Tilburg.

Website Lustwarande