Volg Stadsbos013

Image Alt

G-sportweekend Amarant

G-sportweekend Amarant

G-sportweekend Amarant

Op 26, 27 en 28 mei vindt het jaarlijkse G-sportweekend van Amarant weer plaats! Het G-Sportweekend Amarant wordt al 29 jaar georganiseerd voor kinderen en volwassenen met én zonder een beperking en vindt plaats op het terrein van hoofdsponsor Amarant. Gedurende het weekend worden er diverse sportevents aangeboden: voetbal, handbal, golf, korfbal, hardlopen, zwemmen, kijk doe en beleef event, handboogschieten, tennis, atletiek, outdoor klimmen, disc golf en het Try-Out Sportevent. Dit event biedt sporters en niet-sporters de mogelijkheid om een proefles te volgen in het event weekend. Het volledige aanbod staat op www.g-sportweekend.nl.

 

Side events

Tevens zal er op zaterdag 27 en zondag 28 mei op het terrein van Amarant een BenT festival worden georganiseerd van 12.00 tot 16.30 uur. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende sporten want er zijn diverse vrije inloopmomenten. In het Mora kidsdorp staan diverse speelkussens opgesteld voor onze kleine bezoekers. Aangevuld met het Nederlands kampioenschap mascotte op zaterdag 27 mei waar heel veel mascottes strijden om de titel Nederlands kampioen.

 

Nieuw: Snuffelmarkt

Gedurende het hele weekend zal er een heuse Snuffelmarkt worden georganiseerd door Roco events. Op vrijdag 26 mei van 18.00 tot 22.00 uur, zaterdag 27 mei van 11.00 tot 21.00 uur en op zondag 28 mei van 11.00 tot 17.00 uur vindt deze plaats op het terrein van Amarant, Bredaseweg 50 te Tilburg.