Volg Stadsbos013

Image Alt

Midwinter Labyrintwandeling

Midwinter Labyrintwandeling

Midwinter Labyrintwandeling

We gaan alweer richting de kortste dag en daarna zullen de dagen lengen richting de lente. Wij lopen het Tilia Labyrint als een moment van bezinning richting het nieuwe jaar. Om 11.00 uur lopen we een mooi stukje van de Oude Warande richting het labyrint. Je krijgt uitleg over de geschiedenis en werking van labyrinten. Daarna gaan we met aandacht en in stilte lopen. Midwinter is een mooi moment om bijvoorbeeld zaken die jou niet meer dienen los te laten en te focussen op de toekomst. We lopen met intentie. Na afloop gaan we wat drinken bij Grotto en kunnen we eventueel ervaringen delen.

Deze inspiratiewandeling bij het Tilia Labyrint zullen we vanaf 22 december maandelijks oragniseren in samenwerking met Grotto.

Hartegroet, Hetty Kerkhof
Labyrintwerker en coach

 

Wanneer: donderdag 22 december, 11.00 – 13.00 uur

Inloop / Verzamelen: 10.45 uur

Vertrekpunt: Grotto, Oude Warande, Tilburg

Aanmelden: Stuur een e-mail naar info@ancientpower.eu

Bijdrage voor deelname: 12,50 euro per persoon, dit is inclusief koffie/thee en een muffin bij Grotto. Na aanmelding ontvang je een link waarmee de betaling vooraf kan worden voldaan.

Let op: Zorg voor goede kleding en schoeisel. Bij extreem slecht weer gaat het niet door en krijgt iedereen op tijd bericht via de mail.