Volg Stadsbos013

Image Alt

Wandeling en meditatie – Nacht van de Nacht

Wandeling en meditatie – Nacht van de Nacht

Wandeling en meditatie tijdens de Nacht van de Nacht

Het licht gaat uit

Stichting Ancient Power organiseert een schemer- en stiltewandeling met meditatie in Stadsbos013 tijdens Nacht van de Nacht. Bij terugkomst staat er een heerlijke kop (seizoens)soep met Italiaans brood voor ons klaar. We genieten hiervan bij het vuur en kaarslicht.

Wanneer: zaterdag 28 oktober, 17.30 uur.

Waar: We verzamelen in de tuin van Giardino d’Italia, Huibevendreef 22, Tilburg.

Bijdrage: 10 euro per persoon.

Aanmelden: info@ancientpower.eu

Meer informatie

 

Over de Nacht van de Nacht

Nederland is een van de meest verlichte landen ter wereld. Het doel van Nacht van de Nacht is om Nederland donkerder en duurzamer te maken. Al die overbodige verlichting veroorzaakt lichthinder en energieverspilling. Ook raakt het ritme van mensen en dieren verstoord. Mens en dier hebben het natuurlijke ritme van de nacht nodig om uit te rusten, voor hun gezondheid en voor een sterke weerstand. Jaarlijks worden miljoenen trekvogels verstoord of ze sterven door lichthinder.

Het is duidelijk dat we de oerwaarden zoals donkerte en stilte als mens moeten koesteren. Doe jij ook het licht uit? Kom in actie!

Kijk voor meer informatie op de website van Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting.