Volg Stadsbos013

Image Alt

Natuur- en soepwandeling

Natuur- en soepwandeling

Natuur- en soepwandeling

Ga onder leiding van stichting Ancient Power mee met deze educatieve en ontspannende natuurwandeling, met heerlijke soep en brood als afsluiter.

Onder het genot van koffie of thee en wat lekkers, verzamelen we in de eetbare tuin van restaurant Giardino d’Italia. Vanaf daar wandelen we door het mooie Reeshofbos. We doen een fijne oefening c.q. meditatie en laten ons verrassen. Onderweg leren we over eetbare bloemen, planten en kruiden van dát moment. Met het nodige respect voor de natuur plukken we wat van al het moois dat er groeit en bloeit. Deze kruiden gaan bij terugkomst in de reeds voorbereide vegetarische basissoep in de heksenketel. Die eten we samen lekker op, met een stuk vers gebakken (Italiaans) brood.

Praktische info

Wanneer: woensdag 16 augustus, 11.00 uur

Startlocatie: Giardino d’Italia, Huibevendreef 22, Tilburg

Aanmelden: Stuur uiterlijk 11 augustus een e-mail naar info@ancientpower.eu om je aan te melden. Vanwege de voorbereidingen/voorwandeling is aanmelden voor deze activiteit noodzakelijk.

Kosten: Voor deze activiteit wordt een bijdrage van 11 euro per persoon gevraagd. Betalen gaat bij voorkeur per bank. De informatie ontvangt u per mail. De meedoenregeling is inzetbaar.

Aangeboden door: stichting Ancient Power