Volg Stadsbos013

Image Alt

Stiltewandeling in het Tilia Labyrint

Stiltewandeling in het Tilia Labyrint

Stiltewandeling in het Tilia Labyrint

‘In het labyrint verdwaalt men niet, in het labyrint vindt men zichzelf.’ – Hermann Kern

 

Kom tot rust tijdens de stiltewandeling in het Tilia Labyrint ter ere van de Dag van de Stilte. In sterrenbos de Oude Warande ligt het Tilia Labyrint. Een prachtige stille plek die wordt omarmd door allerlei bomen. Hetty Kerkhof begeleidt een stiltewandeling in het labyrint in combinatie met regenboogmeditatie.

We verzamelen om 11 uur bij Grotto, in het hart van het park. Van daar maken we een korte wandeling richting het labyrint. Tijdens deze wandeling kun je mijmeren over iets wat jou bezig houdt, je hart raakt of je zorgen baart. Of zomaar, omdat je graag buiten bent en je daar energie van krijgt of om je hoofd al wat leeg te maken. Er gebeurd energetisch altijd iets. Jouw eventuele vraag ga je vormgeven tijdens de labyrintwandeling.

Bij het labyrint doen we een korte geleide regenboogmeditatie. Daarna stappen we een voor een in stilte het labyrint in. Je loopt het pad naar het midden, staat even bij jouw vraag stil en vervolgens loop je hetzelfde pad terug. Een labyrintwandeling brengt lichaam en geest in balans en verschaft vaak nieuwe inzichten waarmee je echt verder kan. Je zal verrast zijn van het effect!

Na afloop drinken en eten we iets lekkers bij Grotto.

 

Bijdrage per persoon: €11,-

Aanmelden: Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 27 oktober via info@ancientpower.eu

Wanneer: zondag 31 oktober van 11.00 uur tot ca. 13.00 uur

Waar: Tillia Labyrint in deelgebied de Oude Warande

Parkeren/Navigeren: Bredaseweg 441, Tilburg

 

Website Ancient Power

Website Dag van de Stilte