Volg Stadsbos013

Image Alt

Wintermarkt bij Groeituin013

Wintermarkt bij Groeituin013

Wintermarkt bij Groeituin013

Maak je op voor een gezellige wintermiddag in kerstsfeer bij Groeituin013. Bij de knisperende vuurkorven geniet je van allerlei hapjes gemaakt met producten uit de Groeituin. Er is soep, er zijn drankjes. Wens Natuurlijk en Pepper Parents verzorgen een proeverij. Ook wordt er voor sfeervolle live muziek gezorgd. In één van de kassen bezoek je de foto-expositie van stillevens van bloemen en groenten uit de tuin, gemaakt door vrijwilligster Hetty. Laat slecht weer je niet tegen houden, dan worden alle activiteiten verplaatst naar de verwarmde en sfeervol aangeklede kas.

Na de wintermiddag sluit de winkel voor een paar maanden. De tuin en het gereedschap worden dan opgeknapt en het nieuwe teeltplan voor 2024 wordt voorbereid.

Wanneer: zondag 17 december, 15.00 – 18.00 uur

Waar: Groeituin013, Reeshofdijk 30, Tilburg

Website Groeituin013

Tip! Er zijn op 17 december maar liefst vier winter/kerstmarkten verspreid door Stadsbos013, allemaal aan de Reeshofdijk op vijf minuutjes fietsen afstand van elkaar. Ga op pad en neem ook een kijkje bij Bosvreugd Cultuurbos, Uitspanning De Zeven Geitjes en Giardino d’Italia.