Contact

Volg Stadsbos013

Op pad met de Natuurpedagoog

12.30 – 13.15 uur bij Grotto

Kinderkunstenaars gezocht! We gaan aan de slag met natuurlijke producten. Echte natuurverf en klei. Ontdek, knutsel en schilder iets uit je omgeving. En als je wilt jezelf of elkaar… Spannend.

 

13.30 – 14.15 uur bij Grotto

Actievelingen gezocht! We gaan uitdagingen opzoeken en aanpakken. Kan jij…? Hoe sterk ben jij? We gaan balanceren. Bedenk jij dat uitdagende parcours? Wat bouw jij? En wie is nu het snelst of juist het slimst? Aan de slag!

 

14.30 – 15.15 uur bij Grotto

Even ontspannen in het Stadsbos. We gaan onze zintuigen gebruiken en inzetten; van dichtbij naar ver weg. Wat hoor je, wat zie je, wat voel je, wat ruik je? We gaan het zelf beleven en ontdekken door onze zintuigen maximaal in te zetten. We eindigen met ons eigen bos-geurzakje. Aaahhhh, lekker het Stadsbos in de lente!

2 juni: Even het leven in het bos opzoeken

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Stadsbos013 is het meest veelzijdige en dynamische natuurgebied van Tilburg. Ontdek het zelf!

Praktische info

Adres: Grotto, Oude Warande 3, Tilburg.

Parkeren: Warandelaan 2, Tilburg.

Aangeboden door: Grotto

Meer informatie

Oude Warande 3, 5036 NE Tilburg, Nederland