Contact

Volg Stadsbos013

10.30 – 11.30 / 14.00 – 15.00 / 15.00 – 16.00 uur bij Prise d’Eau Golf

Daag je vrienden of familie uit! Op onze overdekte, met heaters verwarmde én verlichte Driving Range kun je vanaf een kunstgrasmat golfballen slaan. De Driving Range is uitgerust met een innovatief bal-tracking systeem (toptracer), dat elke golfbal volgt die geslagen wordt. Op het scherm zie je hoeveel meter je geslagen hebt en of je in de buurt van je doel kwam. Jouw punten en die van de andere spelers worden bijgehouden. Vergelijk het maar met bowlen: iedereen speelt om de beurt en probeert zo hoog mogelijk te eindigen. Wie slaat de beste slag?!

Voor deze activiteit moet je je aanmelden. Dat kan via onderstaand formulier tot uiterlijk zaterdag 1 juni vóór 18.00 uur.

2 juni: Even het leven in het bos opzoeken

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Stadsbos013 is het meest veelzijdige en dynamische natuurgebied van Tilburg. Ontdek het zelf!

Praktische info

Meer informatie

Gilzerbaan 420, 5032 VC Tilburg, Nederland