Contact

Volg Stadsbos013

09.30 – 10.30 / 13.00 – 14.00 / 14.00 – 15.00 uur bij Prise d’Eau Golf

Weet je niet zeker of golf iets voor jou is? Heb je nog nooit een golfbal geslagen? Denk je dat golf een saaie elitesport is? Denk je dat je te jong bent voor golf… of te oud? Allemaal redenen om een kennismakingsles te volgen en te ontdekken dat golf voor alle leeftijden is en uitdagend en gezellig tegelijkertijd.

Tijdens de kennismakingsles leert één van onze golfpro’s je de basis van golf en je gaat ook meteen de baan op. Zo krijg je een goed idee van golf. Om mee te doen heb je alleen sportieve kleding nodig (en platte schoenen). Voor golflcubs en golfballen zorgen wij.

Voor deze activiteit moet je je aanmelden. Dat kan via onderstaand formulier tot uiterlijk zaterdag 1 juni vóór 18.00 uur.

2 juni: Even het leven in het bos opzoeken

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Stadsbos013 is het meest veelzijdige en dynamische natuurgebied van Tilburg. Ontdek het zelf!

Praktische info

Adres/Parkeren: Gilzerbaan 400, Tilburg

Aangeboden door: Prise d’Eau Golf

Meer informatie

Gilzerbaan 420, 5032 VC Tilburg, Nederland