Contact

Volg Stadsbos013

Kinderactiviteit bij Groeituin013

11.30 (vol) / 13.00 / 14.30 uur bij Groeituin013

Raad wat je eet… Met een blinddoek op gaan we met elkaar proeven van verschillende groenten, kruiden en eetbare bloemen. Laat je verrassen en raad wat je eet. Durf jij het aan? Vervolgens gaan we ook zelf zaaien. Plant je eigen bloemzaadjes in een potje en kweek ze thuis op tot een lekker en fleurig plantje. De kinderactiviteit duurt in totaal een halfuur.

Voor deze activiteit moet je je aanmelden. Dat kan via onderstaand formulier tot uiterlijk zaterdag 1 juni vóór 18.00 uur. Let op: Het tijdslot 11.30 uur is vol. Je kunt je voor dit tijdstip niet meer aanmelden.

Tijdens de Stadsbosdag kun je bij de Groeituin ook terecht voor koffie, thee en soep. De winkel met verkoop van eigen groenten en streekproducten is open. De tuinplantenhub is bemand, er vinden rondleidingen plaats en er wordt uitleg gegeven over het tomatenproject. Om 12.00 uur biedt Wens Natuurlijk een proeverij aan van hun jams, chutneys, siropen en sauzen.

2 juni: Even het leven in het bos opzoeken

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Stadsbos013 is het meest veelzijdige en dynamische natuurgebied van Tilburg. Ontdek het zelf!

Praktische info

Adres: Reeshofdijk 30, Tilburg

Parkeren: Langs de Reeshofdijk.

Aangeboden door: Groeituin013

Meer informatie

Reeshofdijk 30, 5044 VB Tilburg, Nederland