Contact

Volg Stadsbos013

11.30 – 13.30 uur in het Reeshofbos

Educatieve en ontspannende natuurwandeling met heerlijke soep en brood als afsluiter. We verzamelen in de eetbare tuin van restaurant Giardino d’Italia. Vanaf daar wandelen we door het mooie Reeshofbos. Onderweg leren we over eetbare bloemen, planten en kruiden van dát moment. Met het nodige respect voor de natuur plukken we wat van al het moois dat er groeit en bloeit. Deze kruiden gaan bij terugkomst in de reeds voorbereide basissoep in de heksenketel. Die eten we samen lekker op, met een stuk vers gebakken Italiaans brood.

Voor deze activiteit moet je je aanmelden. Dat kan via onderstaand formulier tot uiterlijk zaterdag 1 juni vóór 18.00 uur.

2 juni: Even het leven in het bos opzoeken

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Stadsbos013 is het meest veelzijdige en dynamische natuurgebied van Tilburg. Ontdek het zelf!

Praktische info

Adres/Parkeren: Verzamelen bij Giardino d’Italia, Huibevendreef 22, Tilburg.

Aangeboden door: Ancient Power en Giardino d’Italia

Meer informatie

Huibevendreef 22, 5043 EW Tilburg, Nederland