Volg Stadsbos013

Image Alt

Expeditieleiders

Expeditieleiders

Ontmoet onze expeditieleiders

Stadsbos013 nodigt Tilburgers uit om met goede ideeën te komen en zo Stadsbos013 nog leuker te maken. Als aanspreekpunt voor al jouw plannenmakerij zijn er twee expeditieleiders aangesteld. Zij zijn er voor mensen en organisaties met een idee en vormen de schakel tussen initiatiefnemers en gemeente. Een expeditieleider toetst samen met jou de haalbaarheid van je plan en begeleidt de verdere uitvoering. Maak kennis met Frans-Jan en Rob!

Frans-Jan Bertens

Frans-Jan Bertens is geboren en getogen in Tilburg. Hij is zeer actief in het verenigingsleven in de stad. “Voor mij is Stadsbos013 dé plek om te ontdekken, te bewegen en avontuurlijk bezig te zijn!” Frans-Jan is de aangewezen persoon voor ideeën op het gebied van sport, bewegen, zorg, welzijn en cultuur.

info@stadsbos013.nl

Rob Vereijken

Rob Vereijken leeft al zijn hele leven in Tilburg. Hij heeft een enorme kennis van de natuur en veel ervaring met natuureducatie. Hij is bovendien zeer actief in diverse natuurnetwerken binnen onze stad. “Voor mij is Stadsbos013 dé plek om samen met Tilburgers zowel de natuurkwaliteit te verbeteren als de mogelijkheden voor natuurbeleving te vergroten.” Rob Vereijken is de kenner bij uitstek van alles dat met natuur en educatie te maken heeft.

info@stadsbos013.nl