Volg Stadsbos013

Image Alt

Expeditieleiders

Expeditieleiders

Ontmoet onze expeditieleiders

Stadsbos013 nodigt Tilburgers uit om met goede ideeën te komen en zo het Stadsbos nog leuker te maken. Als aanspreekpunt voor al jouw plannenmakerij zijn er drie expeditieleiders aangesteld. Zij zijn er voor mensen met een idee en vormen de schakel tussen initiatiefnemers en gemeente. Een expeditieleider toetst de haalbaarheid van je plan en begeleidt de verdere uitvoering. Maak kennis met Frans-Jan, Lex en Rob!

Frans-Jan Bertens

Frans-Jan Bertens is geboren en getogen in Tilburg. Hij is zeer actief in het verenigingsleven in de stad. “Voor mij is Stadsbos013 dé plek om te ontdekken, te bewegen en avontuurlijk bezig te zijn!” Frans-Jan is de aangewezen persoon voor plannen op het gebied van bewegen en avontuur.

info@stadsbos013.nl

Lex Schoonen

Lex Schoonen werkte tot voor kort fulltime bij Amarant. Hij was onder meer werkzaam in de jeugdzorg. “Voor mij is Stadsbos013 een uitgelezen kans om het bos aan de Tilburgers te verbinden.” Lex Schoonen begeleidt ideeën op het gebied van zorg en welzijn.

info@stadsbos013.nl

Rob Vereijken

Rob Vereijken leeft al zijn hele leven in Tilburg. Hij heeft een enorme kennis van de natuur en veel ervaring met natuureducatie. Hij is bovendien zeer actief in diverse natuurnetwerken binnen onze stad. “Voor mij is Stadsbos013 dé plek om samen met Tilburgers zowel de natuurkwaliteit te verbeteren als de mogelijkheden voor natuurbeleving te vergroten.” Rob Vereijken is de kenner bij uitstek van alles dat met de natuur te maken heeft.

info@stadsbos013.nl