Volg Stadsbos013

Ondernemen   |   Initiatieven   |   Ruimtelijk Raamwerk   |   Stadsboscatalogus   |   Contact

Image Alt

Onderwijsprogramma: Herfstspeurders in Stadsbos013

Onderwijsprogramma: Herfstspeurders in Stadsbos013

Onderwijsprogramma: Herfstspeurders in Stadsbos013

Er komen steeds meer verzoeken om met een klas Stadsbos013 te bezoeken. Je kunt het gebied voor een groot deel vrij bezoeken, maar deze herfst bieden we de basisscholen een herfstontdektocht aan door Stadsbos013. Onder begeleiding van gidsen gaan de kinderen speuren naar de kleuren in het bos. Ze zoeken ook naar paddenstoelen, en vruchten van de bomen. Ze tekenen webben van spinnen en wortels van bomen. En natuurlijk hopen we dat de eekhoorntjes en andere kleine dieren zich laten zien.

Het programma is ontwikkeld voor groep 4 tot 6.

De kinderen werken met het speciale herfstboekje dat door het stadsbos is gemaakt. Wij zorgen voor de onderzoeksmaterialen, zoals loeppotjes, schepjes en schrijfmaterialen.

Vertrek: Vanaf de hoek Wandelboslaan – Taxandriëbaan. Kom je met de auto, dan ligt de parkeerplaats voor het Wandelbos, tegenover de standplaats van de ijskar. Bekijk de locatie in Google Maps.

Kosten: € 50,- per groep (inclusief materialen en begeleiding). Een rekening wordt na afloop naar de school toegestuurd.

Aanmelden: Geef in onderstaand formulier drie data door: je voorkeursdatum en -tijd, en een 2e en 3e mogelijkheid. Bij het inplannen houden we hier rekening mee. Je hoort zo snel mogelijk na het aanmelden of je voor het gekozen moment bent ingeschreven.