Volg Stadsbos013

Image Alt

Programma Stadsbosdag 2023 bekend!

Programma Stadsbosdag 2023 bekend!

Programma Stadsbosdag 2023 bekend!

’s Ochtends vroeg op pad met de meditatieve wandeling bij zonsopkomst, alles leren over de Siberische grondeekhoorn, jezelf uitdagen op de klimwand, of vogels spotten met de vogelaar? Op zondag 4 juni staat er tijdens de Stadsbosdag een programma met meer dan 40 activiteiten voor je klaar.  Ontdek het zelf! 

Bekijk hier het hele programma.

Aanmelden voor activiteiten

Er zijn activiteiten op vrije inloop en activiteiten waarvoor je je moet aanmelden. Dit staat per activiteit op de website en in het tijdschema aangegeven. Via de website kun je je aanmelden voor een activiteit. De inschrijvingen sluiten op zaterdag 3 juni om 18.00 uur. En natuurlijk geldt: vol is vol. Geef je dus snel op, zodat je op de dag zelf niet misgrijpt!

Over Stadsbos013

Het Tilburgse stadsbos bestaat uit een verzameling van bossen, parken en agrarische gebieden ten zuidwesten van Tilburg. Het gebied ligt tussen de A58, de N260 en de stad. De grote diversiteit aan natuur is er bijzonder: van droge heidevelden en rijke loofbossen tot monumentale landgoederen en drasse en moerige beekdalen.

De afgelopen jaren is Stadsbos013 op initiatief van de stad ontwikkeld. Met de inwoners, ondernemers, gebruikers en eigenaren is er gekeken naar welke ideeën hier konden worden uitgevoerd. Dat heeft gewerkt. Tal van initiatieven en activiteiten zijn ontwikkeld. Stadsbos013 is vandaag de dag een aantrekkelijk gebied met een breed recreatief aanbod voor jong en oud.