Volg Stadsbos013

Image Alt

Save the date! Stadsbosdag: zondag 4 juni

Save the date! Stadsbosdag: zondag 4 juni

Save the date!
2e editie Stadsbosdag:
zondag 4 juni

Om 5 uur ’s ochtends op pad met de blotevoetenwandeling, jezelf op grote hoogte uitdagen op de klimwand, of alles leren over de Siberische grondeekhoorn? Op zondag 4 juni organiseert Stadsbos013 weer een Stadsbosdag. Kom kennismaken met dit bruisende natuurgebied op steenworp afstand van de stad. 

ZONdag in het Stadsbos

Voor veel Tilburgers zijn delen van Stadsbos013 nog onontdekt. Om meer Tilburgers te laten kennismaken met het gebied en alles wat er te doen is, organiseert Stadsbos013 op 4 juni de Stadsbosdag. Bekijk het uitgebreide en diverse programma vanaf 1 mei op deze website. Vanaf dan kun je je ook aanmelden voor activiteiten. 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de Stadsbosdag? Hou dan de website en social media kanalen van Stadsbos013 (www.stadsbos013.nl, @stadsbos013) in de gaten.

Over Stadsbos013

Het Tilburgse stadsbos bestaat uit een verzameling van bossen, parken en agrarische gebieden ten zuidwesten van Tilburg. Het gebied ligt tussen de A58, de N260, de spoorlijn en de stad. De grote diversiteit aan natuur is er bijzonder: van droge heidevelden en rijke loofbossen tot monumentale landgoederen en drasse en moerige beekdalen.

De afgelopen jaren is Stadsbos013 op initiatief van de stad ontwikkeld. Met de inwoners, ondernemers, gebruikers en eigenaren is er gekeken naar welke ideeën hier konden worden uitgevoerd. Dat heeft gewerkt. Tal van initiatieven en activiteiten zijn ontwikkeld. Stadsbos013 is vandaag de dag een aantrekkelijk gebied met een breed recreatief aanbod voor jong en oud.