Contact

Volg Stadsbos013

In Stadsbos013 zijn heel wat bijzondere ‘schatten’ te vinden. De buit kan groot of klein zijn. Een kistje met een logboek of een bakje met kleine spulletjes die je kunt ruilen. Het avontuur zit in de beleving van het zoeken en vinden. De geocaches zijn op te sporen via verschillende websites. Soms krijg je coördinaten, andere keren hints. Het is aan jou om de puzzel op te lossen. Ga naar de geocachingwebsite en start je avontuur in Stadsbos013!

Over het gebied

Stadsbos013 is een uitgestrekt natuurgebied aan de rand van Tilburg, op fietsafstand van het centrum. Waar cultuur en natuur samenkomen, waar flora & fauna de ruimte krijgen zich te ontplooien. Waar je rust kunt zoeken, de natuur kunt ontdekken, waar je kunt sporten, maar ook waar je mensen kunt ontmoeten. Een gebied dat zich ontwikkelt op basis van behoeften en op initiatief van de stad. Want als Stadsbosmaker kun jij zelf een bijdrage leveren aan Stadsbos013.

Locatie & info

Er bestaan verschillende websites waarop je kunt zien waar (wereldwijd) geocaches zijn verstopt. Daar staat uiteraard niet de exacte verstopplek bij, maar wel de coördinaten. En soms ook een hint. Om de geocache te kunnen traceren, heb je een GPS nodig of smartphone met die mogelijkheid.

Meer informatie

Bredaseweg, Tilburg, Nederland