Contact

Volg Stadsbos013

12.00 / 13.30 / 15.00 uur bij Groeituin013

Groeituin013 is een collectieve tuin, waar vele vrijwilligers en een aantal dagbesteders onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en verkopen. Ga mee met de rondleiding (45 minuten) verzorgd door de enthousiaste vrijwilligers. Ze vertellen je graag over de Groeituin; wie we zijn, wat we doen en welke activiteiten er allemaal plaatsvinden op de tuin.

Voor de rondleiding hoef je je niet aan te melden.

Tijdens de Stadsbosdag kun je bij de Groeituin ook terecht voor koffie, thee en soep. De winkel met verkoop van eigen groenten en streekproducten is open. De tuinplantenhub is bemand, er vinden kinderactiviteiten plaats en er wordt uitleg gegeven over het tomatenproject. Om 12.00 uur biedt Wens Natuurlijk een proeverij aan van hun jams, chutneys, siropen en sauzen.

2 juni: Even het leven in het bos opzoeken

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Stadsbos013 is het meest veelzijdige en dynamische natuurgebied van Tilburg. Ontdek het zelf!

Praktische info

Adres: Reeshofdijk 30, Tilburg

Parkeren: Langs de Reeshofdijk.

Aangeboden door: Groeituin013

Meer informatie

Reeshofdijk 30, 5044 VB Tilburg, Nederland