Volg Stadsbos013

Image Alt

Met de hond naar Stadsbos013

Met de hond naar Stadsbos013

Met de hond naar Stadsbos013

Geniet je samen met jouw hond van een heerlijke voorjaarswandeling in Stadsbos013? Houd er dan rekening mee dat honden in de meeste delen van Stadsbos013 moeten worden aangelijnd. Loslopen mag alleen in de speciale losloopzones in het Reeshofbos, de Oude Warande en het Reuselpad.

Steeds meer mensen recreëren, ontspannen en genieten in Stadsbos013. Dat is mooi en daar zijn ook veel activiteiten en faciliteiten voor. Denk aan wandelroutes, sportfaciliteiten, een mountainbikeroute en fietspaden. Deze faciliteiten zijn breed verspreid door Stadsbos013, zodat iedere activiteit en gebruiker de ruimte heeft. Zeker met het voorjaar op komst, wordt het drukker in Stadsbos013. Loslopende honden conflicteren al snel met deze (sport)activiteiten. Daarom geldt er een aanlijnplicht. Dat is ook beter voor de aanwezige planten en dieren.

Losloopzones
Op sommige plekken in Stadsbos013 kunnen honden wel loslopen. Er zijn speciale losloopzones in het Reeshofbos, de Oude Warande en het Reuselpad. Deze zones worden op locatie aangegeven.

Bekijk hier de locaties op kaart.