Volg Stadsbos013

Image Alt

Vakantie in Stadsbos013

Vakantie in Stadsbos013

Vakantie in Stadsbos013

De zomervakantie staat voor de deur. Koffers worden gepakt, de bandenspanning gecontroleerd en de sleutels bij de buren afgeleverd. De vakantiestress is begonnen.

Stadsbos013 ligt er vreedzaam bij. De ijsvogels bij de Oude Leij, de salamanders in de poelen, een enkele wandelaar die bij knooppunt 34 twijfelt welke kant hij op zal gaan. In de verte klinken kinderstemmen. Zij vermaken zich in de speeltuin bij de Zeven Geitjes, terwijl hun ouders op het terras genieten van een wijntje.

U begrijpt wat ik bedoel. Rust, ruimte, maar ook reuring kunnen Tilburgers ook ervaren op steenworp afstand van hun huis, daar hoef je niet voor naar Frankrijk af te reizen. Kortom: het echte vakantiegevoel ligt om de hoek, maar dan zonder de stress!

De afgelopen maanden is er veel gebeurd in Stadsbos013: het wandelroutenetwerk maakt het nog leuker om een ommetje te maken in het bos. De Obstacle Run had ondanks tegenvallend weer, veel enthousiaste deelnemers. De kunstexpositie in de Oude Warande is ook weer te bewonderen de komende tijd. En de ondernemers in Stadsbos013 hebben we uitgenodigd om met ons mee te denken over hoe we samen de kansen die in Stadsbos013 liggen, nog beter kunnen benutten. Inspirerend! Over deze en andere onderwerpen lees u meer in deze laatste nieuwsbrief voor de zomer.

Eerlijk is eerlijk, ook ik ga op vakantie en echt niet alleen maar naar Stadsbos013. Maar ik hoop u deze zomer toch een keer tegen te komen in Stadsbos013. En wellicht zit u dan na de zomer weer vol goede ideeën over hoe we samen het nog leuker kunnen maken in Stadsbos013.

Goede vakantie!

Mario Jacobs