Volg Stadsbos013

Image Alt

Stadsbos013 bezoeken onder leiding van een gids

Stadsbos013 bezoeken onder leiding van een gids

Stadsbos013 bezoeken onder leiding van een gids

Een bezoek aan Stadsbos013 wordt nog leuker of boeiender als je je als groep laat begeleiden door een gids. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar (september 2022) staan er gidsen klaar om op aanvraag wandelingen, fietstochten en activiteiten met kinderen te begeleiden. Zou jij met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s wel op pad willen met een gids? Dan kan dat vanaf nu! Is er een bepaald deelgebied dat je wilt bezoeken of gaat de interesse vooral uit naar de cultuurhistorie of de gevarieerde natuur? Een passende activiteit wordt voor jullie uitgewerkt en verzorgd.

Een aanvraagformulier voor een gids van Stadsbos013 kun je hier downloaden. Vul het formulier volledig in en stuur het terug per mail naar info@stadsbos013.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om praktische zaken verder af te spreken.

De gemiddelde groepsgrootte per gids is 15 personen. Als de totale groep groter is, zullen ook meer gidsen ingezet worden. Afhankelijk van de aanvrager wordt een bedrag tussen de € 50 en € 100 per gids gevraagd.