Volg Stadsbos013

Image Alt

G-Voetbalweekend

G-Voetbalweekend

G-Voetbalweekend

Het jaarlijkse G-voetbalweekend staat voor de deur. Alweer voor de 22e keer! Het toernooi heeft z’n waarde inmiddels wel bewezen en is niet meer weg te denken uit de Tilburgse sportwereld. Vele voetballiefhebbers doen er aan mee en vele toeschouwers genieten van het spektakel. Zo’n 250 kinderen met een handicap uit Nederland en Belgie spelen tegen elkaar. En een indrukwekkend aantal vrijwilligers maakt het toernooi ieder jaar weer mogelijk.

Wethouder Hans Kokke: ”Als wethouder van Sport ben ik er apetrots op dat dit evenement in ‘mijn’ stad plaatsvindt. Maar vreemd is dat overigens niet, want Tilburg staat bekend  als een echte sportgemeente. Het G-voetbalweekend is een visitekaartje voor onze stad geworden, want deelnemers uit het hele land nemen deel aan dit toernooi.

Ik hoop van harte dat het weer een geweldig voetbalweekend wordt. Heel veel succes en bovenal: heel veel plezier voor iedereen die erbij betrokken is. Ik kijk er naar uit om ook zelf langs de lijn te staan en de prijzen uit te reiken!”