Volg Stadsbos013

Image Alt

Stadsbos013 in beweging

Stadsbos013 in beweging

Stadsbos013 in beweging

Wethouder Jacobs aan het woord
 
“Terugkijkend op het afgelopen jaar, is het mooi om te zien wat er allemaal gebeurt in Stadsbos013. De verbindingen die ontstaan, letterlijk en figuurlijk, dragen bij aan de leefbaarheid van onze stad. 
 
Beweging
De enorme vraag naar de wandelkaartjes van Stadsbos013 spreekt voor zich. Inmiddels zijn er al 4.500 kaartjes gedrukt. Extra leuk ook dat studenten van de NHTV de publieksprijs hebben gewonnen met de Vijverroute in Stadsbos013. Studenten van de NHTV kregen dit jaar van Vitaal Leisure Landschap de opdracht om beleving toe te voegen aan bestaande wandel- en fietsroutes. Welke kansen zien ze voor ondernemers rondom een wandel- of fietsroute? En ook op fietsgebied staat het niet stil. De vergunning voor de aanleg van de mountainbikeroute is verstrekt en de aanleg laat niet lang meer op zich wachten.
 
Iets anders is het enthousiasme waarmee vrijwilligers begin deze maand letterlijk de handen uit de mouwen hebben gestoken tijdens de natuurwerkdag. De metamorfose die dat heeft opgeleverd in De Gaas, zien we ook terug in het beheer en onderhoud van onze bossen. Minstens zo bevlogen is het persoonlijke verhaal van een ondernemer uit Stadsbos013.
Kortom, de betrokkenheid is groot en de verbinding groeit. De hoge opkomst tijdens de ondernemersbijeenkomst en het Boscafé zijn daar mooie voorbeelden van.
 
Eindejaar
We nodigen u graag uit voor een winterborrel in Stadsbos013. Een mooi moment om samen even stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. Einde van het jaar betekent voor velen ook weer een kerstboom in huis. Dat kan er dit jaar een zijn uit Stadsbos013! U leest het allemaal in deze nieuwsbrief. Ik wens u alvast fijne dagen toe en natuurlijk een gezond 2018.”